Utleie av fest- og møtelokaler

Markus Menighetshus ligger sentralt på St. Hanshaugen i Oslo. Menighetshuset ble bygget i 1927 og fasaden ble renovert i 2009. Huset rommer et kontor, fire leiligheter, foruten to forsamlingslokaler: Markus menighetssal og samlingsstedet Markus Treffpunkt. Vi har faste leietakere både i uken og i helgene, men også kapasitet for enkeltstående bookinger.

Utleie
Markus menighetssal og Markus Treffpunkt (se bilder nederst på denne siden) leies ut til passende arrangementer, deriblant barnedåp, konfirmasjon, minnesamvær og fødselsdager. Huset har alle forutsetninger for å skape en flott ramme rundt slike anledninger. Lokalene kan også leies ut til kirkelige / ideelle organisasjoner og foreninger.

Nye priser fra 1. april 2017.

Priser på lokaler:    Hverdager Fre-/lør-/søndag
Menighetssal med kjøkken kr. 1500,- kr. 3000,-
Treffpunkt med kjøkken kr. 1000,- kr. 2000,-

Markus Treffpunkt er et uhøytidlig forsamlingssted som har plass til ca. 40 personer. Det passer meget godt for styremøter, foreningsmøter, barneselskap osv. Tilhørende kjøkken med dekketøy til ulik servering, garderobe i kjelleren.

Markus menighetssal har plass til opptil 90 personer. Det er en festsal som passer utmerket til de store anledninger. I tilknytning til er det et moderne, nyoppusset kjøkken og dekketøy til ulik servering, en romslig garderobe, en liten scene og et enkelt taleanlegg.

Regler for bruk av lokalene

Lokalene ligger i en bygård med boliger, dermed gjelder vanlige støyregler og arrangementene må være avsluttet innen kl. 00.00. Askebeger er plassert utenfor begge innganger, det er ikke tillatt å røyke innendørs. Alkoholservering er kun tillatt i lukkete selskap.

Markus menighetssal:

Markus menighetssal       Markus menighetssal

Kjøkken og garderobe tilhørende menighetssalen:

Kjøkkenet      Gang

Markus Treffpunkt: